Hiusten värikäsittelyt

Väripaketit sisältävät hiusten värjäyksen tai raidoituksen tai molemmat, hiustenleikkauksen ja muotoilun sekä kulmien muotoilun.

Luomme niin tyylikkäät yksiväriset kuin moniväriset hiustyylit aina harmaanpeitosta sateenkaaren väreihin! Käymme jatkuvasti koulutuksissa, joten osaamisemme on vankkaa ja meiltä luonnistuu aina ajankohtaiset värjäystekniikat!

Olemme keskittyneet erittäin laadukkaisiin, huippu raaka-aineita sisältäviin Goldwell-brändin hiusväreihin heidän jatkuvan tutkimisen ja tuotteiden kehittämisen vuoksi. Pyrimme valitsemaan hiuksille hapeteväreistä mahdollisimman hellävaraiset ja hoitavat värivaihtoehdot, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman kaunis ja kiiltävä.

Vaalennuksissa ja raidoituksissa käytämme mukana myös hiusta suojaavaa käsittelyä, joka ehkäisee hiusten katkeilua ja vahvistaa hiussäiettä.

Oletko jo kuullut ELUMEN -hiusväristä?

Jos kärsit hiusväriallergiasta tai olet alle 16-vuotias – ei hätää, Elumen-hiusväri sopii todennäköisesti Sinulle! Elumen on erittäin hellävarainen hiusväri, joka antaa uskomattoman upean kiillon, intensiivisen värin ja erittäin kestävän lopputuloksen.

Elumen värivaihtoehdot ovat melkein rajattomat! Sillä onnistuu hohtavat punaisen sävyt, upeat ruskeat aina suklaanruskeasta mahonkiin, luonnolliset maanläheiset sävyt sekä trendikäs harmaa ja värikkäät shokki- tai pastellisävyt. Vain mielikuvitus on rajana. Ainoa mihin tämä väri ei sovellu on vaalentaminen/blondaus, sillä se ei sisällä hapetteita. Elumen peittää osittain myös harmaat hiukset, mutta ei 100 %:sesti.

Onko kasviväri tuttu?

Kasviväreillä saadaan aikaan luonnollinen ja vivahteikas lopputulos, sekä upea kiilto. Kasvivärimme ovat 100% luomusertifioituja, ja ne valmistetaan esimerkiksi seuraavista kasveista: henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus. 

Kasvivärien harmaanpeitto kyky on heikko. Harmaiden hiusten värjäys kasvivärillä vaati kaksi värjäyskertaa. Kasviväri tekeytyy värjäyksen jälkeen 48 h, siinä välissä ei suositella hiusten pesua, jotta saadaan paras mahdollinen väritulos.

Värjäyskäsittelyt
Sis. leikkaus, pesu, föönaus ja muotoilu.
Väri tai folioraidat + leikkaus + muotoiluLyhyet hiukset108 €
Väri + raidat +leikkaus + muotoiluLyhyet hiukset118 €
Väri tai folioraidat + leikkaus + muotoiluPuolipitkät hiukset130 €
Väri+ raidat + leikkaus +muotoiluPuolipitkät hiukset147 €
Väri tai folioraidat + leikkaus + muotoiluPitkät hiuksetalk. 140 € ->
Väri + folioraidat + leikkaus + muotoilu Pitkät hiuksetalk. 159 € ->
Värinkirkastus/ taito (sis kuivatuksen)alk. 65 € ->
Elumen värjäys + leikkaus + muotoiluLyhyet hiukset118 €
Elumen värjäys + leikkaus + muotoiluPuolipitkät hiukset130 €
Elumen värjäys + leikkaus + muotoiluPitkät hiuksetalk. 168 € ->
Kasvivärjäys + leikkaus + muotoiluLyhyet hiukset118 €
Kasvivärjäys + leikkaus + muotoiluPuolipitkät hiukset130 €
Kasvivärjäys + leikkaus + muotoiluPitkät hiukset179€