Parturipalvelut

MIESTEN HIUSTEN LEIKKAUS (sis. hiusten pesu, muotoilu ja kulmien siistiminen)

Klassiset miesten hiustenleikkaukset, under cutit, jenkkisiili, ”ananasleikkaus”…  Millaista hiustyyliä mielesi tekeekään, me toteutamme!

Hiustenleikkauksen yhteyteen kuuluu aina hiusten pesu, muotoilu ja kulmien siistiminen. Löydät myös tyyliisi sopivat muotoilutuotteet laadukkaasta valikoimastamme.

LISÄPALVELUT PARTURI ASIAKKAILLE

Parta

Miesten muodissa on tällä hetkellä vahvasti esillä myös parta, joko miehinen ja tuuhea tai lyhyt ja siistitty viiksi + parta yhdistelmä. Parta usein kuitenkin ” hävittää” silmät ja kulmakarvat, etenkin tumma ja voimakas parta syö silmien pilkettä. Kevyellä kulmien värjäyksellä saadaan tasapainoitettua kontrasti parran ja silmien välillä. Ja vaikka Sinulla ei ole partaa, kulmien sävytys luo seksikkään katseen ja intensiivisen syvyyden silmiisi – usko tai älä 😉 Moni mies on jo jäänyt koukkuun!

Väri

Miehet värjäävät myös hiuksia siinä missä naisetkin, kokeile siis rohkeasti eri värejä, raitoja tai kirkastuksia. Meiltä löytyy myös erityinen MenReshade -harmaiden häivytyspalvelu. Tällä 5 minuuttia kestävällä värivaahtopalvelulla saadaan häivytettyä alkavat harmaat hiuksistasi tyylikkäästi – ilman värjätyn näköistä lopputulosta.

Parturipalvelut
Sis. leikkaus, pesu ja muotoilu
Hiusten leikkaus 30 min.Hiustenpituus päältä max 5 cm38 €
Hiusten leikkaus 45 min.Puolipitkät hiukset57 €
Hiusten leikkaus 60 min.Pitkät hiukset74 €
Muodonmuutosleikkaus 60 min.74 €
Leikkaus ja värjäys tai raidatLyhyet hiukset95 €
Leikkaus ja värjäys tai raidotusPuolipitkät hiukset121 €
Leikkaus ja värjäys tai raidatPiktät hiuksetalk. 155 € ->
MenReshade -harmaiden häivytysEi sisällä leikkausta36 €
Parran muotoilu10 €
Kulmien muotoilu ja värjäys22 €
Hiuspohjan raikastava hoitopaketti55 €