Kiharakäsittelyt

Kiharakäsittelyt, permanentit, rakennekäsittelyt – rakkailla kiharoilla on monta eri nimitystä!

Kiharakäsittelyt eivät tarkoita pelkästään lyhyeen hiukseen tehtyä pienen pientä permanenttikiharaa, vaan mahdollisuuksia on monia. Puolipitkässä ja pitkässä hiuksessa kiharat ovat kauniit ja niillä saadaan aikaan oikea kiharapilvi. Pitkien hiusten kiharoissa on se hyvä puoli, ettei niitä tarvitse juurikaan muotoilla, sillä hiukset ovat kauniit kuivuessaan itsestään, laitettaessa ponnarille tai käännettäessä nutturalle.

Mikäli lyhyet hiukset tuntuvat raskailta tai litteiltä ja niiden muotoilu ja kohottaminen hankalalta – tukikäsittely on hyvä ratkaisu. Se ei niinkään tee kiharaa vaan antaa volyymia ja tukea, jolloin föönaus helpottuu huomattavasti koska hiukset ovat kuohkeammat ja jo valmiiksi irti hiuspohjasta.

Nuppiluun alueelle tehty tukikäsittely on suosittu kohottamaan vain päälaen hiusaluetta, joka meillä kaikilla tuppaa lätistymään.

Mikäli kaipaat apua kiharakäsittelyn valinnassa tai sinulla herää kysyttävää palvelua koskien, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin wision@thewision.com / (09) 342 6677

KiharakäsittelyLyhyet hiukset110 €
KiharakäsittelyPuolipitkät hiukset129 €
KiharakäsittelyPitkät hiuksetalk. 168 € ->
Hinnastosta pääset suoraan ajanvarausjärjestelmään klikkaamalla.