Hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut

Hiuspohjan mikrokameratutkimus

Hiusten leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä saat haluttaessa myös hiuspohjan tarkastamisen mikrokameralla. Teemme myös laajempia hiuspohja-analyyseja mm. hiuspohjan hoitojen yhteydessä, jolloin hiuspohjasi käydään mikrokameralla perusteellisesti läpi. Voit varata ajan myös pelkkään hiuspohja-analyysiin ajanvarauksestamme.

Hiuspohja-analyysissa katsotaan hiuspohjasi peruskunto suurentavalla mikrokameralla, siinä selvitetään mahdolliset ongelmat tai vaivat, jos sinulla on esimerkiksi hiuspohjan kutinaa, punoitusta, hilsettä tai rasvaisuutta ja tehdään henkilökohtainen hiuspohjan hoito-ohjelma aina tarpeen mukaan. Hiuspohjan hyvinvointia ja terveyttä on hyvä ylläpitää oikeanlaisilla – juuri Sinun hiuspohjallesi sopivilla tuotteilla. Joskus ongelmat saattavat johtua hiuspohjaa ärsyttävistä tuotteista/tuoteaineista.

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Hiustesi terveys ja elinvoimaisuus perustuu pitkälti hiuspohjasi hyvinvointiin –  Siihen vaikuttaa stressi sekä mm. ruokavaliosi, käyttämäsi hiustenhoitotuotteet, liiallinen hiusten peseminen, ilmasto, päänahan kireys ja lääkkeet.

Hiuspohjan yleisimpiä vaivoja ovat hilseily, kuivuus ja kutina sekä rasvoittuminen, hiustenlähtö jne. Täytyy muistaa, että hiuspohjasi iho on ihoa siinä missä sinun muukin iho ja sekin tarvitsee täten asianmukaista hoitoa pysyäkseen kosteutettuna ja terveenä.

Hyvä uutinen on, että näihin vaivoihin on olemassa tehokasta helpotusta! Tarjoamme sinulle erilaisia hiuspohjan hoitoja hiuspohjan vointisi mukaan. Autamme ja opastamme Sinua ilomielin! 🙂

Goldwellin Kerasilk-hoitopalvelut

Onko hiuksesi ohuet ja litteät? Pörröiset ja karheat? Tai kuivat ja vaurioituneet? Kaipaisitko värihiuksiisi lisää kiiltoa ja hehkua? Entä haluaisitko sileämmät ja suoremmat hiukset ja vähentää hiuksia kuluttavaa suoristusraudan käyttöä? Jos vastasit johonkin näistä KYLLÄ – Kerasilk-hiustenhoitopalvelut ovat Sinua varten! Upeat luksusluokan Kerasilk-hiustenhoitopalvelut ja kotihoitotuotteet saavat Sinut rakastumaan hiuksiisi!

Kysy lisää ja varaa aika Kerasilk -hiustenhoitopalveluun.

Kerasilk Color -hoitava värikiiltopalvelu87 €
Kerasilk Control -hiuksia siloittava hoitopalvelu87 €
Kerasilk Reconstruct -kosteuttava ja rakennepaikkaava hoito87 €
Kerasilk Volume -hiuksia vahvistava hoitopalvelu76 €
Kerasilk Keratin Treatment -suoristava silotushoitopaketti(sis. kotihoitotuotteet, 3 kpl) NYT MYÖS LASKULLA! Hinta määräytyy hiusten pituudesta ja paksuudesta.300 € *)
Hiuspohjan hoitopalvelut
Goldwell Revitalize hiuspohjan hoitopaketti ( sis. hiusten kuivauksen)75 €
Hiuspohjan hoitopaketti73 €
Hiuspohjan microkamera analyysi15 €
Hinnastosta pääset suoraan ajanvarausjärjestelmään käsittelyä klikkaamalla.